Een bak aan ervaring

vocal_orange.png

Mirjam- zeer geschoold en bijzonder zangtalent. Heeft ervaring met vele stijlen en in vele bands. Zeer gewaardeerd als vaste waarde in de band. Pop, ballads, country en niet te  betrappen op een fout!

vocal_orange.png

Femke - de  jongste van de band. Voelt zich helemaal thuis op het podium. Een groot talent, mentor en docent van de opleiding artiest en voor haar eigen fun enthousiast lid van de band. Rock, soul, ballads en lots of power! 

vocal_orange.png

Ramon - de gangmaker. Heeft in vele bands gezongen en een schat aan ervaring. Kan zijn energie nu optimaal kwijt in dit gezelschap. Rock, nederlandstalig, pop en zeer energiek!

drums_orange.png

Rogier - de rythm maker. Studeerde in Hilversum aan het conservatorium. Overdag muziekdocent en al jarenlang een drijvende kracht. Ook veel liefde voor geluidstechniek. Dat hoor je!

piano_orange.png

Henk - professioneel geschoold en passievol toetsenist. Speelt in diverse topbands en begeleidingbands van Nederlandse artiesten. Een waar genot om muziek mee te maken!

basguitar_orange.png

Pieter - Basman in hart & nieren. Ongekend muzikaal talent.  Geeft de band een stevig fundament. Zonder Pieter grooved het echt minder!

guitar_orange.png

Leon - Johnie Guitar Watson. Veel ervaring in verschillende bands en stijlen. Een echte vriendenman en een drijvende kracht van de band.  Groovy and funky!

Vrienden met een passie

In 2016 werd aan een aantal Goorse muzikanten gevraagd of er interesse en mogelijkheden waren voor het samenstellen van een ‘superband’ voor het Goorse feest. Al snel vonden 7 mensen uit het netwerk de uitdaging om iets vets neer te gaan zetten. De meesten kenden elkaar al lange tijd en hebben in het verleden verschillende muzikale samenwerkingen gehad. Het is lastig om vanuit niets een avondvullend programma met kwalitatief hoogwaardige muziek neer te zetten. We zijn trots te kunnen zeggen dat dit meer dan gelukt is en inmiddels is dit project een jaarlijks terugkerend fenomeen. Het is lastig om in de huidige drukke tijden een nieuwe act te presenteren maar de leden drijven op vriendschap, enthousiasme en vooral een grote muzikale klik! Dankzij het hoge niveau kunnen wij snel werken en tijdens optredens neemt iedereen een grote hoeveelheid ervaring mee. Dat resulteert nu in de nieuwe formatie friendsHIP, we slaan namelijk onze vleugels uit! 

"de primaire doelgroep van de band zijn grotere feesten en bedrijfsfeesten, al dan niet met artiesten begeleiding. Maar ook in een kroeg kan de band prima uit de voeten"